image
Sursa foto: dse.md

Tragicul accident de la Vatra: Încă o femeie s-a stins pe patul de spital

Încă o femeie implicată în cumplitul accident de la Vatra a murit. Aceasta avea 32 de ani și s-a stins pe patul de spital. Femeia era pasageră în automobilul de marca Volkswagen.

Viteza excesivă la volan, iresponsabilitatea și nerespectarea regulilor de circulație rutieră a ucis trei oameni, aseară, într-un grav accident de circulație, produs pe traseul Strășeni-Chișinău, la ieșire din orașul Vatra spre satul Cojușna.

Un automobil de marca „Volkswagen Passat”, condus de un bărbat de 46 ani, cu trei pasageri la bord, deplasându-se din direcția satului Cojușna în direcția orașului Vatra, a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit cu un BMW, condus de un bărbat de 32 de ani, care se deplasa din sens opus.

Apoi, automobil de marca „Volkswagen Passat”, s-a tamponat frontal cu un „Mercedes Sprinter”, condus de un bărbat de 32 de ani, după care s-a ciocnit cu automobilul de model „Skoda Superb”, la volanul căruia se afla un bărbat de 34 ani.

În rezultat, șoferul automobilului de model „Volkswagen Passat” și o pasageră, de 42 de ani, au decedat pe loc, iar alt pasager, o femeie de 32 ani, în urma traumelor primite a decedat la spital.

De asemenea, un minor de opt ani, pasager al mașinii de marca „Volkswagen Passat”, a fost internat la Spitalul pentru Copii „Vatentin Ignatenco”, iar pasagerul automobilului de model„Mercedes Sprinter” de 47 ani, a fost internat în secția reanimare a Institutul de Medicina Urgentă din Chișinău.

În acest caz a fost inițiată o cauza penala pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: