image
Sursa foto: poliția.md

Comrat: Un tânăr a murit după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit violent de o mașină a poliției

Accident grav la Comrat. Un tânăr de 28 de ani a murit la spital după ce mototcileta pe care o conducea s-a tamponat violent într-o mașină de poliție. Totodată, un alt tânăr a fost transportat la spital.

Aseară, în jurul orei 23.16, prin intermediul numărului unic 112, Inspectoratul de poliție Comrat a fost sesizat de o persoană precum că în satul Svetlâi, raionul Comrat, se deplasează cu viteză excesivă cinci motociclete, iar conducătorii acestora lovesc cu pumnii în automobile.

Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliție.

Un polițist de la IP Comrat, aflându-se în grupa operativă, deplasându-se în direcţia sud, cu mașină de model „Dacia Duster”, cu girofarul pornit, a ciocnit lateral cu partea din stânga faţă a automobilului de serviciu, motocicleta de model „Yamaha”, condusă de un bărbat de 33 de ani, locuitor al raionului Cahul, care se deplasa în întâmpinare cu viteză excesivă.

Apoi motocicleta de model „Honda”, condusă de un tânăr de 28 de ani, s-a ciocnit cu automobilul Dacia, care staționa pe carosabil.

În urma accidentului rutier, conducatorul motocicletei Honda a decedat la Spitalul raional Comrat, iar conducatorul motocicletei Yamaha a fost transportat la spital.

Pe cazul dat a fost inițiată urmărirea penală, iar Procuratura raionului Comrat urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului.

Menționăm că motocicliștii dispun de permise de conducere cu categoria (A), fiind verificaţi alcoolscopic, s-a constatat că niciunul din ei nu se afla in stare de ebrietate alcoolică.

poliția.mdpoliția.md

Poliția cercetează cazul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: