image
Sursa foto: foto simbol

Studentele arabe de la USMF, care au bătut o mamă în plină stradă, ar putea fi declarate indezirabile pe teritoriul RM

Cele patru studente arabe care au lovit și agresat în plină stradă o femeie în fața fiicei sale de trei ani, sunt cercetate pentru huliganism și riscă să fie declarate indezirabile pe teritoriul Republicii Moldova pentru o perioada de cinci ani.

Cazul a avut loc la data de 23 septembrie curent pe strada Nicolea Testemițanu din capitală.

Potrivit poliției, cele patru studente de la USMF sunt cu vârstele cuprinse între 20 și 22 de ani, originare din Israel. Acestea au agresat femeie de 33 de ani în fața fiicei sale de trei ani.

Inspectoratului de Poliție Centru, a pornit o cauză penală pentru huliganism în grup. Tinerele au fost citate pentru audieri, însă nu s-au prezentat.

Fiind verificate la domiciliu, nu au fost depistate, iar la numerele de telefon indicate nu au răspuns.

„Astfel, se prezumă că tinerele au comis o infracțiune contra securității și ordinii publice, iar în consecință existând motive întemeiate de a considera că acestea au desfășurat și intenţionează să desfăşoare activităţi de natură să pună în pericol ordinea publică”, se arată scris în comunicatul emis de poliție.

Inspectoratul de Poliție Centru a înaintat un demers către Biroul Migrație și Azil al MAI, cu privire la declararea celor patru persoane indezirabile pe teritoriul țării pentru o perioadă de 5 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: