Deşi preşedintele clubului PSG, Nasser Al-Khelaifi, a declarat că este imposibil ca Neymar să plece în vară, oferta de 400 de milioane de euro a madrilenilor îi va deschide porţile atacantului către campioana Europei.

As notează că în urmă cu câteva săptămâni, preşedintele clubului Real, Florentino Perez, s-a întâlnit la Paris cu tatăl lui Neymar şi cu doi avocaţi pentru a discuta trecerea jucătorului la formaţia din Madrid.

La 7 decembrie, după ce Cristiano Ronaldo a primit Balonul de Aur, Perez a declarat că Neymar ar avea mai multe posibilităţi de a deveni cel mai bun jucător din lume dacă ar fi la Real.

"Madrid este un club care îi oferă ce-i trebuie unui mare jucător", a precizat Perez.

Neymar este în convalescenţă în acest moment, după ce a fost operat în Brazilia în urma unei accidentări suferite în Ligue 1. Din acest motiv, el nu a jucat în returul cu PSG-Real, scor 1-2, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Neymar a ajuns la Paris vara trecută, după ce PSG a plătit grupării FC Barcelona suma record de 222 de milioane de euro, reprezenântând clauza de reziliere a atacantului.