"Îmi este imposibil să transmit cât de rău îmi pare pentru fiecare dintre cei implicaţi", a spus Nassar înainte de a primi pedeapsa pentru a treia şi ultima condamnare.

Numărul femeilor care îl acuză pe doctorul Nassar de abuz a crescut la peste 265.

 Condamnarea din această zi a venit după zeci de mărturii ale victimelor lui Nassar. Mai mult de 200 de femei au prezentat declaraţii de impact cu privire la abuzurile suferite în cele două runde de audieri.

Cu toate că doctorul Nassar şi-a cerut scuze, judecătorul Cunningham i-a amintit că în cadrul unui interviu, înainte de a-şi primi sentinţa, acesta a declarat că nu este vinovat de nimic.

Fostul medic de 54 de ani, care a fost de asemenea condamnat la 60 de ani pentru pornografie infantilă, a declarat instanţei: "Imaginile mărturiilor voastre vor fi prezente pentru totdeauna în gândurile mele".

Însă judecătorul i-a respins scuzele, spunând: "Nu sunt convins că înţelegeţi cu adevărat că ceea ce aţi făcut a fost greşit. În plus, nu vă daţi seama de impactul devastator pe care l-aţi avut asupra victimelor, familiilor şi prietenilor lor. În mod clar, sunteţi în negare".

Anterior, acesta a primit 175 de ani de închisoare, după ce a pledat vinovat la acuzaţiile de abuz sexual aduse de foste sportive.