"Se pare că trebuie să demonstrez, meci după meci, ceea ce sunt. Sunt surprins de opinia publică în privinţa mea. O dată în plus, cifrele vorbesc de la sine", a declarat portughezul care a ajuns la 411 goluri în 400 de meciuri disputate în tricoul lui Real Madrid, după "dubla" reuşită în faţa formaţiei germane Borussia Dortmund, marţi seara, în cea de-a doua etapă a Ligii Campionilor 2017-2018 (3-1).

"Etica mea de viaţă este mereu aceeaşi. Sunt un profesionist şi nu mă descurajez niciodată. Am mintea sănătoasă şi curată şi, totodată, pregătită pentru critici, care sunt tot mai rele de fiecare dată. Însă, dacă sunt ceea se sunt, acest lucru se datorează muncii şi colegilor mei", a adăugat starul lusitan după partida de la Dortmund, în care a marcat golurile sale cu numărul 109 şi 110 în Liga Campionilor.

Întrebat dacă are de gând să-şi prelungească contractul cu cu Real Madrid, Ronaldo a spus: "Este o întrebare bună. Sunt fericit aici, iar lucrurile decurg în mod natural. Ar trebui să-i puneţi această întrebare preşedintelui (Florentino Perez). El este mai în măsură să vă răspundă... Eu fac ceea ce îmi place şi sunt fericit".

Cristiano Ronaldo a adăugat că nu a afirmat niciodată că îşi doreşte să plece de la Real Madrid, aşa cum a anunţat presa sportivă internaţională după ce portughezul a intrat în vizorul fiscului spaniol.

''Nu aţi auzit acest lucru din gura mea. Oamenii vorbesc despre Cristiano în fiecare zi, în întreaga lume. Dacă ar fi trebui să le răspund tuturor, aş trăi doar pentru presă, însă eu trăiesc pentru fotbal. Tot ceea ce poartă numele lui Cristiano reprezintă o ştire mondială. Atunci când eşti o persoană importantă, oamenii vorbesc despre tine", a conchis fotbalistul portughez.