"Am discutat cu proprietarul postului de televiziune Globo TV în Brazilia şi mi-a spus: "'Câte persoane credeţi că au urmărit prezentarea lui Neymar în Brazilia? Nu primul meci, doar prezentarea'. I-am răspuns" 'cinci milioane', iar el mi-a spus" 'nu'. Am zis apoi 'zece milioane', el a răspuns: 'nu, 85 de milioane'. Este incredibil", a declarat Al-Khelaifi pentru ziarul londonez.

"Astăzi avem o mare problemă de rezolvat, aceea că nu avem suficiente tricouri!", a mai spus ''NAK'' în interviul publicat luni şi consacrat, în principal, activităţii clubului parizian pe piaţa transferurilor în această vară, pentru care este vizat acum de o anchetă a Uniunii Europene de Fotbal (UEFA).

"Mă aflam în Statele Unite, săptămâna trecută, şi am văzut tricoul lui PSG este tot. La fel stau lucrurile în Asia, în America Latină şi în Orientul Mijlociu", a adăugat preşedintele clubul parizian.

Paris Saint-Germain l-a transferat în această vară pe brazilianul Neymar, pentru suma de 222 milioane euro, reprezentând valoarea clauzei de reziliere a contractului acestuia cu FC Barcelona. Totodată, parizienii şi-au asigurat serviciile tânărului internaţional francez Kylian Mbappe, împrumutat de la AS Monaco pentru un sezon, cu o opţiune de cumpărare de 145 milioane euro, plus 35 de milioane bonusuri potenţiale.

Aceste două transferuri sunt cele mai scumpe din istoria fotbalului, iar UEFA a decis să deschidă o anchetă pentru a stabili dacă echipa pariziană a încălcat principiile fair play-ului financiar.