Dezvăluire bombă: Când s-a lăsat Cristiano Ronaldo de şcoală

Dezvăluire bombă: Când s-a lăsat Cristiano Ronaldo de şcoală
Sursa: jurnal.md/prosport.ro Foto: Hepta 08.08.2017 07:26
Cristiano Ronaldo face în această perioadă obiectul unui proces în care e anchetat pentru fraudă fiscală, fiind acuzat că nu a plătit taxe în valoare de aproximativ 15 milioane de euro pentru veniturile realizate în Spania, iar presa iberică a dezvăluit detalii din pledoaria starului de la Real Madrid.

Ronaldo le-a spus judecătorilor că din punctul său de vedere a plătit toate taxele şi că a acţionat întocmai cum l-au sfătuit reprezentanţii săi legali, care i-au spus că nu greşeşte cu nimic. Pentru a întări faptul că nu el e omul care ia deciziile importante în ceea ce priveşte veniturile realizate, Rolando a precizat că a renunţat la şcoală după clasa a şasea şi că "tot ce ştie să facă e să joace fotbal".

"Nu am avut niciodată probleme în Anglia, din acest motiv aş vrea să mă întorc acolo. Mi-am plătit mereu taxele, atât în Anglia cât şi în Spania. Am plătit mereu. Aşa cum ştiţi, nu pot să ascund nimic. Ar fi ridicol din partea mea să ascund aşa ceva. Sunt că o carte deschisă, dacă scrii pe Google Cristiano Ronaldo apare absolut totul despre mine. De exemplu, revista Forbes mi-a publicat toate veniturile.

Am plătit totul în 2014. Nu înţeleg nimic din asta (n.r. acest caz). Am mers la şcoală doar până în clasa a şasea şi tot ce ştiu e să joc fottbal. Când sfătuitorii mei mi-au spus "Cris, e ok!", atunci i-am crezut", a declarat Ronaldo, conform postului de radio Cadena Ser.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI