Simona Halep va participa la turneul de la Washington

Simona Halep va participa la turneul de la Washington
Sursa: www.agerpres.ro Foto: alvinet.com 20.07.2017 17:21
Jucătoarea română de tenis Simona Halep a acceptat o invitaţie (wild-card) din partea organizatorilor turneului de la Washington, Citi Open, la care va lua parte pentru prima oară în cariera sa, au anunţat organizatorii pe site-ul oficial al competiţiei.

Halep, eliminată de britanica Johanna Konta în sferturile de finală la Wimbledon, a renunţat să mai participe la turneul care are loc săptămâna aceasta la Bucureşti, pe care l-a câştigat anul trecut, anunţând că are nevoie de o perioadă de recuperare după o primă parte a sezonului extrem de solicitantă.

Alături de reprezentanta ţării noastre a mai acceptat wild-card-ul oferit de organizatorii Citi Open şi americanca Sloane Stephens, câştigătoarea acestui turneu în 2015, care a stat aproape un an departe de circuitul feminin după o operaţie la un picior.

Turneul de la Washington va avea loc în perioada 31 iulie — 6 august la Rock Creek Park Tennis Center din capitala Statelor Unite, beneficiind de premii în valoare totală de 226.750 dolari.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI