Fotbal: Manchester United vrea să-l păstreze pe Zlatan Ibrahimovic

Fotbal: Manchester United vrea să-l păstreze pe Zlatan Ibrahimovic
Sursa: www.agerpres.ro Foto: ap 13.07.2017 14:15
Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic are mari şanse să-şi continue cariera la Manchester United, echipă cu care şi-a încheiat contractul la finalul sezonului trecut, informează presa britanică.

Potrivit cotidianului The Sun, staff-ul medical al grupării de pe Old Trafford a fost impresionat de viteza cu care "Ibra" se recuperează după grava accidentare la genunchiul drept şi se gândesc să-i propună un nou acord pe termen scurt, după ce fotbalistul va fi complet recuperat.

În vârstă de 35 ani, Ibrahimovic a suferit o ruptură de ligamente în cursul meciului dintre Manchester United şi Anderlecht Bruxelles, disputat în luna aprilie, în semifinalele Europa League. Suedezul este aşteptat să revină pe gazon în cursul lunii octombrie, deşi iniţial se credea că nu va putea juca până la începutul lui 2018.

Chiar dacă are oferte din Statele Unite şi China, precum şi din partea altor cluburi din Premier League, Zlatan Ibrahimovic pare tentat să-şi continue cariera la Manchester United, adaugă publicaţia engleză.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI