Roberto Carlos a devenit tată pentru a noua oară

Roberto Carlos a devenit tată pentru a noua oară
Sursa: jurnal.md Foto: facebook.com/Oficial.RobertoCarlos 10.07.2017 15:31
Ajuns la vârsta de 44 de ani, legendarul fundaş stânga brazilian Roberto Carlos are un nou motiv de bucurie: tocmai i s-a născut al 9-lea copil.

Fostul star al lui Real Madrid a făcut anunţul pe reţelele de socializare, unde a publicat deja şi primele fotografii cu fiica sa, chiar din faţa spitalului, alături de soţia lui, Mariana Lucon şi doctorul căruia i-a mulţumit pentru încă un moment plin de fericire.

„Aş vrea să îi transmit doctorului Vidal şi tuturor asistentelor de la Spitalul Ruber International pentru toată grija şi atenţia arătate familiei mele. Multe mulţumiri, din tot sufletul”, a scris Roberto Carlos, alături de fotografia în care apare alături de doctor, de soţia sa şi fiica lor nou născută.

Roberto Carlos a fost titular constant la Real Madrid în toate cele 11 sezoane în care a jucat pentru ”Los Blancos”. Legendarul fundaş stânga brazilian a evoluat pe ”Santiago Bernabeu” din 1996, atunci când a venit de la Inter, şi până în 2007, când a plecat la Fenerbahce. În tricoul Realului a câştigat 4 titluri în La Liga, 3 Ligi ale Campionilor, două Cupe Intercontinentale, Supercupa Europei şi 3 Supercupe ale Spaniei.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI