Messi şi Suarez lansează o provocare inedită pentru fanii Barcelonei

Messi şi Suarez lansează o provocare inedită pentru fanii Barcelonei
Sursa: www.agerpres.ro Foto: epa 10.07.2017 12:16
Clubul spaniol FC Barcelona a dat publicităţii o înregistrare video în care vedetele sale Messi şi Suarez lovesc de 34 de ori mingea cu capul de la unul la altul într-o piscină şi le lansează fanilor provocarea de a se descurca mai bine, relatează L'Equipe şi Le Matin.

L'Equipe se întreabă dacă #swimmingpoolchallenge va deveni una populară, iar sports.opera.com observă că este o bucurie să-i urmăreşti pe Messi şi Suarez, atât în teren, cât şi în afara lui.

Aflat în vacanţă în Antigua după ce s-a căsătorit cu partenera sa Antonella Roccuzzo şi după ce a semnat, într-un final, un nou contract cu Barcelona, Messi a făcut echipă cu Suarez într-o piscină. Cei doi, care au marcat 66 de goluri în La Liga în ultimul sezon, au jucat mingea cu capul de la unul la altul, lovind-o de nu mai puţin de 34 de ori, încurajaţi de copiii lor.

Argentinianul şi uruguayanul au postat înregistrarea video pe profilul lor de Instagram, cu comentariul "Copiii se amuză".

Clubul lor, FC Barcelona, a postat imediat înregistrarea video pe Twitter, întrebându-i pe fanii Barcelonei dacă pot depăşi această performanţă şi utilizând hashtag-ul #swimmingpoolchallenge.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI