Legendarul fotbalist Francesco Totti se va retrage la finalul sezonului

Legendarul fotbalist Francesco Totti se va retrage la finalul sezonului
Sursa: www.agerpres.ro Foto: epa.com 03.05.2017 22:03
Francesco Totti, legendarul fotbalist al echipei AS Roma, în vârstă de 40 de ani, se va retrage la finalul sezonului, a afirmat miercuri într-o conferinţă de presă noul director sportiv al clubului din capitala Italiei, Monchi, scrie Reuters.

Monchi a indicat că atacantul, care a marcat 250 de goluri în 615 meciuri de campionat pentru Roma, se va retrage la sfârşitul sezonului. Potrivit lui Monchi, există un acord care prevede că Totti va îndeplini un nou rol în cadrul clubului.

"În ce-l priveşte pe Totti, eu am ştiut deja că există un acord cu clubul, care prevede că acesta va fi ultimul său sezon ca jucător, apoi el va deveni director", a spus Monchi.

"Francesco este Roma, vreau să fiu cât mai apropiat de el. Aş fi încântat să învăţ măcar 1% din ce ştie el despre Roma", a adăugat oficialul.

Campion mondial în 2006 cu naţionala Italiei, Totti a jucat mult mai puţin în ultimele două sezoane, în care a fost de numai trei ori titular în Serie A. Presa se aştepta ca atacantul să se retragă în sezonul trecut, dar el şi-a prelungit atunci contractul cu un an.

În actuala stagiune, Totti a avut 15 apariţii în campionat, o singură dată ca titular, iar duminică a fost introdus în derby-ul pierdut în faţa marii rivale Lazio (1-3), rezultat în urma căruia Roma, a doua clasată, este le nouă puncte de liderul Juventus, cu patru etape rămase.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI