Fotbal: 25 de răniţi în incidentele de la Madrid

Fotbal: 25 de răniţi în incidentele de la Madrid
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 11.05.2017 16:17
Douăzeci de suporteri şi cinci poliţişti au fost răniţi în incidentele care au avut loc miercuri seara în apropierea stadionului Vicente Calderon, cu ocazia meciului dintre cele două echipe rivale din Madrid, Atletico şi Real, din manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, informează AFP.

Un purtător de cuvânt al serviciului de urgenţă din capitala Spaniei a precizat că răniţii au suferit "tăieturi şi lovituri, toate uşoare".

Altercaţiile au avut loc în momentul în care mai multe autocare cu fani ai lui Real Madrid au fost atacate de către suporterii rivali în proximitatea arenei, aceştia aruncând cu sticle şi alte obiecte în direcţia vehiculelor.

Pentru a evita alte incidente, poliţia a făcut un baraj pentru a separa cele două tabere, până când situaţia a revenit la normal.

Niciunul dintre răniţi nu a avut nevoie de îngrijiri la spital şi nicio persoană nu a fost reţinută.

Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, în ciuda înfrângerii la limită suferită pe terenul rivalei Atletico (1-2), în partida de miercuri. Elevii lui Zinedine Zidane au beneficiat de avantajul pe care îl aveau după meciul tur, de pe stadionul Santiago Benabeu, câştigat de Real cu 3-0.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI