''I-am urmărit pe adversar (Viorel Simion) şi pe Selby în câteva meciuri. E OK. Dar când (Quigg) îl va domina pe acest tip sâmbătă, veţi vedea diferenţele dintre cei doi'', a declarat Roach pentru Boxing News.

''Scott munceşte foarte foarte tare. Este foarte dedicat, ascultă şi a realizat un plan de bătaie bun pentru acest meci şi va ajunge să facă lucruri mai mari şi mai bune. Ca Manny Pacquiao, are o bună tehnică a muncii. Când boxerii muncesc aşa, se întâmplă lucruri bune'', a mai spus Roach.

Învingătorul dintre Quigg şi Simion va lupta pentru titlul mondial IBF al categoriei cu campionul britanic Lee Selby.

Quigg, fost campion mondial WBA şi IBF la super-cocoş, are, la 28 de ani, un palmares de 32 de victorii (24 KO), o înfrângere şi două egaluri la profesionişti. Quigg a obţinut victorii la începuturile carierei sale la Gheorghe Ghiompirică (două) şi la Ricardo Tănase.

Simion (35 ani) are 21 de victorii (9 KO) şi o înfrângere la profesionişti, iar în 2013 a fost învins la puncte de Selby, la Hull, în meci pentru titlul WBC International la categoria pană.Meciul dintre Quigg şi Simion are loc în cadrul galei de pe Wembley care are drept cap de afiş înfruntarea pentru titlul mondial WBA, IBF, IBO la categoria grea dintre britanicul Anthony Joshua şi ucraineanul Vladimir Kliciko.