Denis Vieru a încercat să-şi asigure două prize, dar de fiecare dată tentativele nu s-au încununat de succes, iar una dintre ele – ultima – s-a soldat cu un contraatac al partenerului de întrecere încheiat cu o aruncare victorioasă.

Astăzi se vor încadra în competiţie coechipierii Norin Tătărescu, Cornel Andrieş, ambii la categoria de greutate pînă la 73 de kilograme, şi Dorin Goţonoagă, Nicon Zaboroşciuc, ambii la categoria de 81 de kilograme.

Din lot mai fac parte Ghenadie Preţivatîii şi Ion Dumbravă, care vor concura la categoria de greutate pînă la 90 de kilograme. Campionatul a reunit circa 400 de judocani din 42 de ţări. Turneul se va încheia duminică, 23 aprilie.

Cel mai bun judocan în perioada sovietică a fost Valentin Guţu, vicecampion european la categoria supergrea. După declararea independenţei, cea mai înaltă performanţă a înregistrat-o Victor Florescu, care a obţinut titlul de vicecampion mondial. Victor Bivol şi Sergiu Toma au devenit premianţi la Europene şi medaliaţi cu bronz la Mondiale. Andrei Golban a cucerit argintul la Europene, iar Marcel Trudov s-a învrednicit de bronz.