"Mă bucur să pot confirma că Serena Williams este însărcinată şi va naşte în această toamnă. Ea nu va mai juca în acest sezon, dar va reveni în 2018", spus Kelly Bush Novak într-un e-mail trimis agenţiilor de presă din Statele Unite ale Americii.

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, care va reveni pe primul loc în clasamentul WTA de săptămâna viitoare, a postat, miercuri, o fotografie pe contrul de Snapchat în care anunţa că este însărcinată în 20 de săpătămâni, dar a şters-o după câteva minute.

Sportiva a postat o fotografie în care apare din profil într-un costum de baie galben şi în care are burta puţin rotunjită. La poză apare comentariul "20 de săptămâni". După doar câteva minute, Serena Williams a şters postarea.

Williams, în vârstă de 35 de ani, este logodită şi urmează să se căsătorească cu Alexis Ohanian (33 de ani), co-fondatorul reţelei de socializare Reddit.

Serena Williams nu a mai jucat în circuitul WTA de la sfârşitul lunii ianuarie, după ce a câştigat Australian Open. Ea a obţinut al 23-lea titlu de Grand Slam din carieră şi a depăşit recordul stabilit de Steffi Graf, de 22 de titluri.

Jucătoarea americană nu a participat la turneele de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells şi Miami, anunţând că este accidentată la genunchi.