Jucătoarea de tenis Francesca Schiavone, calificată în semifinalele turneului de la Bogota

Jucătoarea de tenis Francesca Schiavone, calificată în semifinalele turneului de la Bogota
Sursa: www.agerpres.ro Foto: epa.com 14.04.2017 12:14
Jucătoarea italiană de tenis Francesca Schiavone (36 ani) s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Bogota, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce a reuşit să o învingă pe principala favorită, olandeza Kiki Bertens, cu 6-1, 6-4, joi, într-o partidă din sferturile de finală.

Schiavone, fostă numărul 4 mondial, dar aflată în prezent pe locul 168 în ierarhia feminină, trecuse în primul tur de Patricia Ţig.

Schiavone, câştigătoare a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros în 2010, participă la competiţia din capitala Columbiei în baza unei invitaţii primite din partea organizatorilor. Ea o va întâlni în penultimul act pe pe suedeza Johanna Larsson, favorita numărul 3, învingătoare cu 7-5, 6-4 în faţa italiencei Sarra Errani.

De menţionat, însă, că olandeza Kiki Bertens a fost nevoită să dispute două meciuri în cursul zilei de joi, ea reuşind să treacă în optimile de finală, cu 6-2, 7-5, de compatrioata sa Cindy Burger, într-o partidă amânată miercuri din cauza ploii, înainte de a o întâlni pe Francesca Schiavone, câteva ore mai târziu.

În cealaltă semifinală a turneului de la Bogota se vor înfrunta două jucătoare spaniole, Lara Arruabarena Vecino, favorita numărul 4, şi Sara Sorribes Tormo, care au câştigat, la rândul lor, partide disputate joi.

Rezultate:
Optimi de finală
Kiki Bertens (Olanda/N.1) — Cindy Burger (Olanda) 6-2, 7-5

Sferturi de finală
Lara Arruabarrena Vecino (Spania/N.4) — Aleksandra Krunic (Serbia) 7-5, 5-7, 6-2
Sara Sorribes Tormo (Spania) — Magda Linette (Polonia/N.5) 6-4, 4-6, 7-6 (7/5)
Francesca Schiavone (Italia) — Kiki Bertens (Olanda/N.1) 6-1, 6-4
Johanna Larsson (Suedia/N.3) — Sara Errani (Italia) 7-5, 6-4

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI