Fotbal: Cristiano Ronaldo, primul jucător din istorie care a marcat 100 de goluri în cupele europene

Fotbal: Cristiano Ronaldo, primul jucător din istorie care a marcat 100 de goluri în cupele europene
Sursa: www.agerpres.ro Foto: ap 13.04.2017 10:59
Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unei "duble" pentru Real Madrid în partida cu Bayern Munchen (2-1), disputată în Liga Campionilor, a devenit primul jucător din istoria fotbalului care a reuşit să înscrie 100 de goluri în cupele europene.

În total, starul lusitan a reuşit să înscrie 98 de goluri în Champions League, unul dintre ele în turul preliminar, precum şi 2 goluri în Supercupa Europei, ediţia 2014.

Cristiano Ronaldo speră să devină în acest sezon şi primul fotbalist care reuşeşte să atingă bariera mitică de 100 de goluri în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi, Liga Campionilor.Internaţionalul portughez, în vârstă de 32 ani, mai are nevoie de doar două goluri pentru a realiza această performanţă, la care aspiră şi marele său rival, argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), autorul a 94 de goluri în Champions League.

În actuala ediţie a Ligii Campionilor, Cristiano Ronaldo a reuşit doar patru goluri, aflându-se mult în spatele lui Lionel Messi (FC Barcelona), autorul a 11 goluri, însă portughezul îl devansează pe argentinian în clasamentul all time al golgheterilor din Champions League.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI