''Vulpile'', care luptă pentru evitarea retrogradării din Premier League, au reuşit să răstoarne rezultatul din tur, când andaluzii s-au impus cu 2-1.Wes Morgan (27) şi Marc Albrighton (54) au marcat golurile unei victorii memorabile pentru Leicester, care a avut şi o doză considerabilă de şansă în această dublă manşă, Sevilla ratând numeroase ocazii de gol, printre care şi câte un penalty în fiecare meci.

Oaspeţii au avut prima ocazie a partidei de la Leicester, prin francezul Nasri (4), şutul său fiind deviat de portarul Schmeichel, adversarul României din 26 martie.

După un şut al lui Okazaki (10), blocat de N'Zonzi, echipa antrenată de Craig Shakespeare, debutant ca principal în Champions League, a reuşit să deschidă scorul prin căpitanul Morgan (27), care a reluat cu genunchiul în poartă mingea centrată de algerianul Mahrez.

Deşi Sevilla trebuia să ameninţe poarta gazdelor, tot Leicester a şanse de gol în prima repriză, şutul lui Drinkwater fiind prins de Rico (38), pentru ca Rami să blocheze un şut al lui Fuchs (40).Un moment important al meciului s-a consumat în minutul 53, când Escudero a catapultat mingea în transversală cu un şut de la distanţă, iar apoi Ben Yedder a irosit o şansă bună, la mingea revenită în teren. Un minut mai târziu, Leicester reuşea să îşi dubleze avantajul, prin Albrighton (54), la centrarea aceluiaşi Mahrez.

Portarul danez Schmeichel s-a remarcat la lovitura de cap a lui Iborra (63) şi la şutul lui Mariano (73), dar şi Leicester a ratat prin Vardy (67).

Un moment important al partidei s-a petrecut în min. 74, când Nasri, provocat de Vardy, a ripostat şi a primit al doilea cartonaş galben, lăsându-şi echipa în inferioritate.

Totuşi, Sevilla nu a renunţat la luptă şi a primit o şansă în min. 80, când Schmeichel l-a faultat în careu pe Vitolo, însă N'Zonzi's a executat slab penalty-ul, iar portarul danez a apărat.

Antrenorul argentinian al oaspeţilor, Jorge Sampaoli, nu a mai rezistat şi a fost trimis în tribună pentru proteste.

Gazdele au avut şansa de a închide meciul pe contraatac, dar Vardy (86, 88) şi Slimani (86) nu au reuşit să-l învingă pe Rico.

Ultima ocazie a meciului a fost ratată de Correa (90+2), care a tras peste poartă din mijlocul careului, iar echipa sa a părăsit competiţia.

Sevilla era neînvinsă de opt meciuri în toate competiţiile.