Legendarul portar egiptean El-Hadary s-ar putea despărţi de clubul său după altercaţia cu un coechipier

Legendarul portar egiptean El-Hadary s-ar putea despărţi de clubul său după altercaţia cu un coechipier
Sursa: www.agerpres.ro Foto: xinhua.net 23.02.2017 21:21
Legendarul portar egiptean Essam El-Hadary (44 de ani) este ameninţat de preşedintele său că va trebui să se despartă de clubul Wadi Degla din Cairo, după altercaţia pe care a avut-o cu alt fotbalist al echipei.

Presa egipteană a relatat miercuri că El-Hadary l-a pălmuit pe al treilea portar al formaţiei, Khaled Walid.

"Nu l-am pălmuit", a asigurat El-Hadary pentru AFP. "L-am apucat de tricou şi i-am aruncat un tricou în faţă", a precizat el. "Mi-a vorbit urât când i-am cerut să reia antrenamentul", a explicat portarul ce a câştigat un număr record de patru Cupe ale Africii pe Naţiuni, iar în acest an a jucat, din postura de căpitan, finala CAN, pierdută în faţa Camerunului (1-2).

"A urmat o discuţie încinsă cu antrenorul Ahmed Hossam 'Mido' (...) care m-a informat că nu voi participa la meciul cu Al-Ahly", de joi seară, a continuat portarul.

După incident, preşedintele clubului Wadi Degla, Maged Samy, a evocat pe Facebook un posibil transfer. El a scris sub formă de anunţa la mica publicitate: "Disponibil pentru transfer către MLS (campionatul nord-american de fotbal) sau ligile scandinave. Portar veteran, 44 de ani, capabil să mai joace un an sau doi la un nivel ridicat".

Clubul nu a publicat niciun comunicat oficial în legătură cu acest subiect.

Goalkeeperul a precizat că a fost sunat de preşedintele său, care i-a spus că va relua antrenamentele după meciul de joi, fără a exclude posibilitatea unui transfer, mai ales către clubul belgian de liga a doua Lierse, al cărui proprietar este Samy.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI