Eduardo Berizzo, demis de la FC Sevilla; Antrenorul abia revenise pe banca tehnică a echipei, după ce fusese operat de cancer

Eduardo Berizzo, demis de la FC Sevilla; Antrenorul abia revenise pe banca tehnică a echipei, după ce fusese operat de cancer
Sursa: www.mediafax.ro Foto: hepta 23.12.2017 12:48
FC Sevilla l-a demis pe antrenorul Eduardo Berizzo după înfrângerea andaluzilor din ultima etapă, 1-3 cu Real Sociedad. Tehnicianul de 48 de ani abia revenise pe banca tehnică a echipei, după ce s-a operat la prostată. Anunţul a fost făcut de conducătorii clubului andaluz, pe site-ul oficial.

Sevilla a pierdut cu 3-1 meciul jucat împotriva celor de la Real Sociedad, în urmă cu 3 zile. Atunci, Inigo Martinez (17), Igor Zubeldia Elorza (76) şi Carlos Vela (90), respectiv Wissam Ben Yedder (44'), au înscris golurile partidei.

Berizzo abia se întorsese pe banca Sevillei (de o săptămână) după ce fusese operat de cancer la prostată. Conducerea Sevillei vrea să se mişte repede şi a început deja negocierile pentru numirea unui nou antrenor.

Eduardo Berizzo a devenit celebru după momentul petrecut la pauza meciului cu Liverpool (3-3), când le-a spus jucătorilor că este grav bolnav, iar aceştia au revenit spectaculos, după ce au fost conduşi la pauză cu 3-0. El se afla la conducerea tehnică a Sevillei din luna mai.

Pe 22 noiembrie, clubul spaniol a anunţat că antrenorul a fost diagnosticat cu cancer de prostată, iar pe 16 decembrie acesta a revenit pe banca Sevillei.

FC Sevilla se află pe locul 5 în clasamentul din La Liga, cu 29 de puncte, la două puncte de Real Madrid, care ocupă locul 4, şi la 5 de Villarreal, ocupanta locului 6. Pentru FC Sevilla urmează derby-ul Andaluziei, cu Betis, pe 6 ianuarie.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI