Ronaldo, la egalitate cu Lewandowski în topul celor mai buni marcatori din istoria preliminariilor europene

Ronaldo, la egalitate cu Lewandowski în topul celor mai buni marcatori din istoria preliminariilor europene
Sursa: www.agerpres.ro Foto: ap 08.10.2017 22:30
Portughezul Cristiano Ronaldo, care a înscris unul din cele două goluri ale echipei sale în faţa Andorrei (2-0), l-a egalat pe polonezul Robert Lewandowski în ierarhia celor mai buni marcatori dintr-o campanie de calificare din zona europeană pentru Cupa Mondială sau Campionatul European, cu câte 15 goluri fiecare.

Cei doi au înscris 15 goluri în această campanie de calificare pentru Cupa Mondială 2018. Ei l-au depăşit astfel pe iugoslavul Predrag Mijatovic, care a înscris 14 goluri în campania de calificare pentru Mondialul din 1998, informează site-ul UEFA.

Lewandowski a devenit, totodată, de joi după tripla cu Armenia (6-1), din Grupa E din care face parte şi România, cel mai bun marcator din istoria naţionalei Poloniei, cu 50 de goluri în 90 de selecţii.

În ce-l priveşte pe Ronaldo, el totalizează 79 de goluri în 146 de selecţii, aflându-se la cinci goluri în urma celui mai bun marcator european la echipa naţională, celebrul Ferenc Puskas, autor a 84 de goluri în 89 de selecţii cu Ungaria şi Spania.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI