Veste bună pentru Zidane: Trei jucători importanţi au revenit la antrenamentele Realului

Veste bună pentru Zidane: Trei jucători importanţi au revenit la antrenamentele Realului
Sursa: jurnal.md Foto: skysports.com 05.10.2017 14:32
Real Madrid are un început slab de sezon în La Liga, acolo unde este deja la 7 puncte în spatele Barcelonei, după doar 7 etape. Mai mult, jucători importanţi din tabăra madrilenă s-au accidentat, ultimul pe listă fiind Gareth Bale. Zidane a primit însă şi o veste bună. La ultima şedinţă de pregătire au revenit sub comanda sa trei jucători importanţi.

Absenţi de la antrenamentele Realului în ultimele săptămâni, Karim Benzema, Theo Hernandez şi Marcelo s-au prezentat la şedinţa de pregătire de miercuri seară. Cei trei s-au pregătit alături de mai mulţi jucători de la echipa a doua, toţi fotbaliştii importanţi fiind plecaţi la loturile naţionale.

Marcelo a fost singurul care a întâmpinat probleme. Fundaşul brazilian de bandă a părăsit antrenamentul după doar jumătate de oră, în timp ce francezii au dus până la capăt şedinţa de pregătire.

Dani Carvajal, Mateo Kovacic şi Gareth Bale sunt fotbaliştii care se mai regăsesc pe lista accidentaţilor, la Real Madrid, transmite DigiSport. Fundaşul dreapta are cele mai mari probleme. Dani Carvajal suferă de o problemă virală care îi afectează pericardul, iar această îl va ţine departe de teren o perioadă nedeterminată de timp.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI