Directorul sportiv al clubului FC Koln a demisionat

Directorul sportiv al clubului FC Koln a demisionat
Sursa: www.agerpres.ro Foto: epa 25.10.2017 12:46
Directorul sportiv al clubului de fotbal FC Koln, Joerg Schmadtke, a demisionat după rezultatele dezastruoase din startul sezonului, echipa fiind lanterna roşie atât în campionatul Germaniei cât şi în grupa sa din Europa League, informează DPA.

FC Koln a anunţat că Schmadtke şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul din cauza unor divergenţe de opinie cu restul conducerii clubului. Antrenorul lui Koln, austriacul Peter Stoeger, s-a declarat "cu totul surprins" de plecarea lui Schmadtke.

Koln are doar 2 puncte după 9 etape din Bundesliga. Echipa o va întâlni miercuri pe Hertha Berlin în turul 2 al Cupei Germaniei, în deplasare.

Schmadtke făcea parte din vara lui 2013 din conducerea lui Koln, pe care anul următor a ajutat-o să promoveze în prima divizie. El avea contract până în 2023.

Clasarea pe locul 5 în sezonul trecut le-a asigurat "ţapilor" calificarea în grupele Europa League, prima prezenţă a echipei în cupele europene după 25 de ani. Koln a pierdut toate cele trei meciuri disputate până acum în grupa sa.

Următorul meci de campionat al lui Koln va fi sâmbătă, pe terenul vecinei Bayer Leverkusen.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI