Rafael Nadal cere daune de 100.000 euro din partea fostului ministru francez al Sportului

Rafael Nadal cere daune de 100.000 euro din partea fostului ministru francez al Sportului
Sursa: www.agerpres.ro Foto: twitter.com 17.10.2017 12:14
Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul unu mondial, a solicitat, prin intermediul avocaţilor săi, daune morale în valoare de 100.000 euro din partea fostului ministru francez al Sportului, Roselyne Bachelot, care l-a acuzat de dopaj anul trecut, în cursul unei emisiuni de televiziune, informează presa franceză.

În martie 2016, în cadrul unui interviu acordat postului D8, chestionată în privinţa testului pozitiv al rusoaicei Maria Şarapova, Roselyne Bachelot l-a acuzat pe Nadal, absent o lungă perioadă de timp din competiţie, în 2002, că ar fi invocat o accidentare pentru a disimula un control antidoping pozitiv.

"Se ştie că celebra accidentare a lui Rafael Nadal, atunci când s-a oprit timp de şapte luni, s-a datorat aproape sigur unui control pozitiv", a spus fostul ministru francez al Sănătăţii şi Sportului (2002-2010) în cursul emisiunii respective.

Jucătorul spaniol, care a câştigat în luna iunie pentru a zecea oară turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, a respins orice acuzaţie de dopaj.

"Nu am avut niciodată tentaţia de a face ceva interzis. M-am ţinut mereu departe de dopaj şi sunt un jucător absolut curat", a precizat Nadal, al cărui proces cu Roselyne Bachelot va avea loc pe 16 noiembrie, la un tribunal din Paris.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI