Real Madrid poate avea cei mai mulţi jucători în echipa anului 2016 FIFA FIFPro

Real Madrid poate avea cei mai mulţi jucători în echipa anului 2016 FIFA FIFPro
Sursa: digisport.ro Foto: marca.com 09.01.2017 08:53
„Galacticii” au şanse foarte mari de a fi reprezentaţi de cei mai mulţi jucători în echipa ideală a anului trecut, FIFA FIFPro World11 2016, premiu ce se va acorda luni, 9 ianuarie, la Zurich.

Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Marcelo, Luca Modric şi Toni Kroos vor face parte, împreună, şi din acest „11 de vis”, votat de peste 20.000 de fotbalişti. Dominaţia fotbalului din La Liga nu se va opri aici. Leo Messi (FC Barcelona) şi Antoine Griezmann (Atletico Madrid) se vor alătura lui Cristiano în atac.

Echipa FIFA „FIFPro World11" este aleasă de jucători, fiind votată de peste 25.000 de fotbalişti profesionişti din peste 75 de ţări. Fiecare fotbalist alege un portar, patru fundaşi, trei mijlocaşi şi trei atacanţi. Cei mai buni fotbalişti ai anului 2016 au fost astfel desemnaţi.

Din echipa anului nu va face parte însă Luis Suarez, uruguayanul din atacul catalanilor. Portarul Manuel Neuer de la Bayern Munchen şi fundaşul Thiago Silva de la PSG sunt singurii fotbalişti prezenţi în top, care nu evoluează la FC Barcelona sau Real Madrid.

Ştiri NON-STOP