Juventus Torino, calificare în sferturile Cupei Italiei

Juventus Torino, calificare în sferturile Cupei Italiei
Sursa: digisport.ro Foto: as.com 12.01.2017 09:50
Fără eşec cu Atalanta de 13 ani, Juventus a eliminat echipa din Bergamo în optimile Cupei Italiei, scor 3-2. În sferturi, campioana va avea parte de un derby fie cu Milan, fie cu AC Torino.

Juventus continuă drumul spre a treia Cupă la rând: campioana a eliminat-o pe Atalanta în optimi şi a ajuns la 18 victorii în ultimele 20 de întâlniri cu formaţia din Bergamo. Dybala şi Mandzukic au parafat desprinderea torinezilor în prima repriză, după ce Mandzukic nimerise bara cu pieptul în minutul 16.

În partea a doua, Rincon putea duce scorul la 3-0 cu o torpilă din marginea careului (65). A marcat în schimb Konko pentru oaspeţi şi a relansat partida (72). Juventus a revenit în atac şi a încercat să rezolve soarta calificării, iar Pjanic a făcut 3-1 din penalty-ul scos de Lichsteiner (75).

Până la final, Atalanta a mai punctat o dată prin pustiul ivorian Emmanuel Latte Lath (81), însă nu a reuşit să împingă meciul în prelungiri. S-a terminat 3-2, iar pentru liderul din Serie A TIM urmează derby-ul cu Lazio din etapa a 21-a.

Ştiri NON-STOP