Noul tehnician a condus în această dimineaţă un prim antrenament al lotului de 40 de jucători care sunt prezenţi în această perioadă pentru o acţiune de definitivare a lotului cu care antrenorul va aborda pregătirea de iarnă.

Flavius Stoican îl va avea drept secund pe Dorian Gugu, în timp ce rolul de antrenor cu portarii va fi jucat de Valentin David, care a mai activat sub comanda lui Eugen Neagoe şi Cristian Pustai, când echipa evolua în UEFA Europa League.

Fostul antrenor de la Zimbru Chişinău a acceptat să vină pe un salariu de 1.500 de euro la Pandurii Târgu Jiu, în condiţiile în care la echipa de pe locul 11 din Liga 1 vor exista şi bonusuri de performanţă, susţine Marian Condescu, membru în Adunarea Generală a Acţionarilor.

Oficialii grupării din Tg. Jiu au negociat în cursul zilei de luni şi au ajuns la un acord cu Flavius Stoican, acesta acceptând condiţiile impuse de clubul aflat în insolvenţă. După acordul dintre cele două părţi, Petre Grigoraş s-a răzgândit şi a anunţat că nu mai vrea să plece de la echipă, dar s-a văzut până la urmă dat afară ilegal, spune acesta.