Potrivit sursei citate, zborul naţionalei Argentinei a fost perturbat de turbulenţe, iar Messi şi încă un coechipier, care nu a fost nominalizat, au fost speriaţi de aceste probleme.

Nu este pentru prima dată când Messi are astfel de probleme. Starul Barcelonei a vomitat şi pe teren în mai multe rânduri, inclusiv în amicalul Argentinei jucat la Bucureşti, cu România, în 2014.

Atunci, medicii i-au făcut o serie de teste şi au ajuns la concluzia că nu are nicio problemă de sănătate şi că aceste stări nu-l împiedică să facă sport de performanţă.

În ultima perioadă, Lionel Messi n-a avut parte de prea multe momente bune în ceea ce priveşte echipa naţională. În vară, după ce Argentina a pierdut finala Copei America Centenario, acesta a anunţat că se retrage, pentru ca mai apoi să revină asupra deciziei, înainte ca ”pumele” să joace vreun meci.

Dintre ultimele cinci partide ale ţării sale, Messi a evoluat însă doar în două, cea în care a şi marcat golul victorios pe final contra Uruguayului şi cea de săptămâna trecută, în care marea rivală, Brazilia, s-a impus cu 3-0.