Partida a avut două părţi total opuse. În prima repriză meciul a fost lipsit de spectacol şi faze de poartă. Repriza a doua a început mai bine pentru ambele echipe, care au fost mai active la construcţie.

Zimbru a rămas din minutul 66 cu un jucător mai puţin pe teren, după ce Jo l-a lovit în plină figură pe Lozovoi şi a priit direct cartonaşul roşu.

Cu un om mai puţin, zimbrii au jucat mult mai bine, căutând de mai multe ori buturile apărate de Gaiduchevici. Primul gol venit în minutul 78, fiind marcat de Kalu în urma unui contra-atac ca la carte a echipei lui Ştefan Stoica.

Gazdele au avut ocazia de a majora diferenţa în ultimul minut prin Amani, dar mingea a lovit bara, însă golul a venit tot în aceeaşi fază, după ce mingea a ajuns la Alexandru Vremea, care a reluat în poarta Daciei cu o execuţie fenomenală, stabilind scorul final de 2-0.

Este al doilea succes consecutiv pentru Zimbru în această ediţie a Diviziei Naţionale, după victoria cu 1-0 de la Bălţi din etapa trecută. De cealaltă parte, Dacia este la primul meci în noul sezon, după ce în prima etapă nu a jucat, meciul cu Milsami fiind amânat din cauza evoluţiei orheienilor în preliminariile Ligii Campionilor.

După acest rezultat, Zimbru acumulează maxim de puncte şi împarte primele locuri ale clasamentului, la egalitate cu Sheriff şi Speranţa.

În etapa viitoare, Zimbru se va deplasa la Ceadîr-Lunga pentru partida cu Saxan, iar Dacia va juca acasă, la Speia, cu Dinamo-Auto.

În etapa a doua, Sheriff a câştigat meciul cu Petrocub, 4-0, iar Milsami s-a impus în faţa lui Saxan. Speranţa a trecut cu 3-2 de Academia. Zaria a reuşit doar o remiză la Ternovca cu Dinamo-Auto, 0-0.