ALERT

Şoc în Divizia Naţională: FC Tiraspol s-a alăturat celor de la Veris şi FC Costuleni

Şoc în Divizia Naţională: FC Tiraspol s-a alăturat celor de la Veris şi FC Costuleni
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 26.05.2015 10:42
Un nou cutremur în fotbalul moldovenesc. Campionatul autohton se clatină după ce şi FC Tiraspol a anunţat că nu va mai evolua în competiţia internă.
 
Ştirea a venit ca un trăsnet pentru microbiştii moldoveni, mai ales că echipa antrenată de Lilian Popescu şi-a asigurat participarea în preliminariile Europa League.

În comunicatul apărut pe site-ul oficial al „cetăţenilor” se anunţă că înţelegerile cu fotbaliştii şi întreg stafful tehnic vor fi reziliate.

În 14 ani de activitate, cel mai mare succes pentru FC Tiraspol a venit în sezonul 2012 - 2013, când echipa antrenată pe atunci de Vlad Goian a intrat în posesia Cupei Moldovei.

Pentru tehnicianul Lilian Popescu este o tragedie şi mai mare. Cu el pe banca tehnică, la finele anului trecut s-a retras din competiţie şi Veris, liderul de atunci al turneului.

În ediţia precedentă de campionat, pe lângă Veris s-a retras şi FC Costuleni. Astfel, aceste trei formaţii se alătură altor echipe cu renume care au dispărut de pe prima scenă: Constructorul Chişinău, Tiligul Tiraspol, Nistru Otaci, Iskra Râbniţa, Dinamo Bender şi Rapid Ghidighici.

Decizia conducerii lui FC Tiraspol este una neaşteptată, ţinând cont şi de relaţiile strânse cu Sheriff.

Saxan Ceadîr Lunga va fi a 4-a echipă care va reprezenta ţara în cupele europene, alături de Milsami, Dacia şi Sheriff.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP