Întâlnirea a fost una echilibrată, cu multe faulturi din partea ambelor echipe. Zaria a deschis surprinzător scorul în minutul 58 prin mijlocaşul Evgheni Pisoţki.

Autorul celui mai frumos gol din etapa trecută, românul Ciprian Vasilache, a executat bine o lovitură liberă, balonul a lovit bara porţii „dacilor” şi a ajuns la ucrainean, care l-a împins uşor în plasă.

„Lupii galbeni” au reuşit egalarea în minutul 76. Golul gazdelor a fost înscris de un alt ucrainean, Serghei Zaghinailov. Acesta l-a învins pe Livşiţ cu o lovitură imparabilă din apropierea porţii.

Tehnicianul bălţenilor,Victor Dogadailo, a rămas mulţumit de egalul obţinut la Speia.

VICTOR DOGADAILO (antrenor FC Zaria):
A fost un meci bun. Mereu am fost puşi sub presiune de adversar. Dacia este unul din liderii campionatului, plus că a evoluat în cupele europene. Noi ne propunem să construim o echipă adevărată. În fotbal câştigă cel care marchează goluri, iar noi a trebuit să transformăm ocaziile de poartă. 

VEACESLAV SEMIONOV (antrenor FC DACIA):
Per ansamblu suntem mulţumiţi de acest meci. Nu a fost o partidă decisivă, campionatul este lung. Avem unele întrebări la arbitraj. În faza când un jucător al echipei noastre a fost lovit cu cotul în faţă, arbitrul a fost alături, însă nu a atras atenţia. Mai mult, m-a uimit momentul când a fost un fault de ultim apărător. Jucătorul echipei adverse ar fi trebuit eliminat, plus penalty, însă arbitrul a arătat doar cartonaş galben şi a dictat lovitură liberă.

După această remiză, Dacia ocupă abia locul 3 în clasament, fiind cu două puncte în spatele liderului, Sheriff Tiraspol, iar Zaria se clasează pe poziţia a 5-a.