Tănase a şutat coechipierul Papp, iar Bourceanu a trimis puţin peste poartă. Replica danezilor a venit prin Christensen, dar Arlauskis a fost atent.

Keşeru a fost aproape de al patrulea gol împotriva lui Aalborg, după hattrick-ul din tur, însă mingea s-a dus peste. Danezii au scăpat din nou de gol înainte de pauză, când Adi Popa şi Keşeru au ratat la aceeaşi fază.

În repriza secundă, Tănase a fost blocat din nou de portarul danez. Decarul Stelei a mai ratat o dată, două minute mai târziu, iar ocaziile s-au răzbunat pe echipa lui Costel Gâlcă.

În minutul 72, Papp a căzut în careu, iar Enevoldsen a avut timp să-şi preia mingea şi să-l învingă pe Arlauskis.

Keşeru a fost faultat în careu, iar danezii au comis şi henţ la aceeaşi fază, însă arbitrul nu a văzut niciuna dintre greşeli.

În minutul 93, golgheterul campioanei a ratat ocazia meciului - a trimis pe lângă poartă dintr-o poziţie excelentă, iar Steaua rămâne fără victorie în deplasările din Danemarca.

Pentru calificarea în primăvara europeană, roş-albaştrii depind de jocul rezultatelor în ultima etapă - trebuie să o învingă pe Dinamo Kiev, iar Aalborg să nu se impună în deplasare, pe terenul codaşei Rio Ave.

Etapa a 6-a (11 decembrie): Steaua - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg.