VIDEO: Un avion Air Moldova a făcut cale întoarsă din cauza unor defecţiuni tehnice

VIDEO: Un avion Air Moldova a făcut cale întoarsă din cauza unor defecţiuni tehnice
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 09.03.2018 20:22
O aeronavă a companiei de stat Air Moldova, care urma să efectueze cursa Chişinău - Viena, a revenit pe aeroportul din capitală la scurt timp după decolare. Avionul nici nu reuşise să părăsească spaţiul aerian al Republicii Moldova. Incidentul s-a produs în această dimineaţă, iar decizia de a returna din drum aparatul de zbor a fost luată din cauza unor defecţiuni tehnice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al companiei Air Moldova, Mihaela Josan, avionul a făcut cale întoarsă după ce la bord au fost depistate probleme de ordin tehnic, dar nu a vrut să precizeze despre ce defecţiuni ester vorba. Pasagerii au ajuns totuşi la destinaţie, dar cu o altă aeronavă.

Cel de-al doilea aparat de zbor a decolat de pe Aeroportul Internaţional Chişinău cu o întârziere de aproape două ore. Menţionăm că nu este primul incident de acest fel prin care trece operatorul de stat. La sfârşitul lunii trecute, o aeronavă Air Moldova a rămas blocată pentru câteva zile pe un aeroport din Moscova, după ce a fost depistată o defecţiune la motor.

Tot o problemă tehnică a ţinut la sol şi un avion care urma să vină de la Roma la Chişinău la începutul lunii februarie, iar pasagerii au ajuns la destinaţie peste o zi. Iar în luna ianuarie a acestui an, o aeronavă a companiei de stat, care efectua cursa Chişinău - Verona, a făcut cale întoarsă din cauza unei fisuri în parbriz.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI