VIDEO

Droguri în valoare de 400.000 de lei, confiscate de poliţişti; Şapte indivizi din capitală, reţinuţi

Droguri în valoare de 400.000 de lei, confiscate de poliţişti; Şapte indivizi din capitală, reţinuţi
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 06.03.2018 14:39
Şapte bărbaţi din capitală, cu vârstele cuprinse între 18 şi 40 de ani, au fost reţinuţi de poliţie pentru comercializare de droguri.

Suspecţii produceau, prelucrau şi ulterior vindeau marijuană hidroponică pe întreg teritoriul ţării cu o sută de lei pentru un gram.  

Timp de o lună, poliţiştii au supravegheat membrii grupului, unde au fost infiltraţi mai mulţi investigatori sub acoperire. Astfel au fost efectuate achiziţii de control şi procurate droguri de la suspecţi. Bănuiţii au fost reţinuţi în momentul când vindeau substanţe narcotice consumatorilor.  

În urma percheziţiilor au fost depistate şi confiscate aproximativ 4 kg de marijuană hidroponică şi bani obţinuţi din comercializarea drogurilor: 5600 Euro, 600 dolari SUA şi peste 50.000 lei. Valoarea totală a drogurilor confiscate este de aproximativ 400.000 de lei.

Astfel, cinci dintre suspecţi au fost arestaţi pe un termen de 30 de zile, iar doi sunt cercetaţi în stare de libertate. Toţi indivizii riscă de la 7 până la 15 ani de închisoare.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI