VIDEO

Concert de 8 martie învăluit în mister, la Palatul Feroviarilor din capitală; Unii oameni spun că au venit la invitaţia PD

Concert de 8 martie învăluit în mister, la Palatul Feroviarilor din capitală; Unii oameni spun că au venit la invitaţia PD
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 06.03.2018 11:25
Concert de 8 martie învăluit în mister, la Palatul de Cultură al Feroviarilor din capitală. Pentru a urmări un spectacol dedicat femeilor, din provincie au fost aduşi zeci de spectatori, dar nimeni nu ştie cu certitudine cine... a comandat muzica.

Unii nu s-au prea interesat la ce bun au fost aduşi în Chişinău, alţii spun că au venit la invitaţia unor membri ai PD, dar administraţia Palatului nu confirmă acest lucru. Păstrează tăcerea, deocamdată, şi purtătorul de cuvânt al formaţiunii conduse de către Vladimir Plahotniuc. 

Cei mai mulţi spun că au fost chemaţi la un concert dedicat zilei de 8 martie, unde au cântat Angela Cabari şi fraţii Aurica şi Valeriu Cordineanu.

Şefa Palatului de Cultură al Feroviarilor s-a eschivat de la un răspuns clar privind cheltuielile suportate.

Purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, nu a răspuns la telefon pentru a comenta organizarea concertelor înainte de 8 martie.

Asemenea evenimente s-au desfăşurat şi în alte localităţi. Unul dintre ele, cu participarea interpretului Ionel Istrati, a avut loc în weekend în comuna Pelivan, raionul Orhei, fiind reflectat la posturile care îi aparţin şefului PD. 

 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI