FOTO

De ziua sa, Jurnal TV a fost în vizită la colegii de breaslă; Mesajele inedite transmise instituţiilor media

De ziua sa, Jurnal TV a fost în vizită la colegii de breaslă; Mesajele inedite transmise instituţiilor media
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 05.03.2018 18:46
În această zi, echipa Jurnal TV a decis să uite de concurenţă şi a bătut la uşa colegilor din alte instituţii media pentru a le face cadouri - câte un tort şi o felicitare personalizată.

Solii Jurnal Trust Media, Gabi Marcu şi Cristina Pohilenco, au pornit în misiune dis-de-dimineaţă. 

„Ne-am gândit să organizăm ceva deosebit. Am zis să nu aşteptăm ca ceilalţi să ne felicite pe noi, dar să fim noi cei care vom merge să felictăm colegii de breaslă cu ocazia că au parte de Jurnal deja de 8 ani. A fost destul de interesant fiindcă majoritatea au fost plăcut surprinşi. Sunt sigură că ei nu s-au aştepat la aşa ceva. Le-am pregătit simbolic câte un tort brănduit cu logotipul JurnalTV şi câte o felicitare cu un mesaj personalizat pentru fiecare instituţie în parte”, afirmă Cristina Pohilenco, director de Programe la Jurnal TV. 

Prima adresă a fost Consiliul Coordonator al Audiovizualului. Au urmat diverse instituţii media care au rămas plăcut surprinse şi ne-au vorbit doar de bine. Nu toţi au fost însă la fel de receptivi. Colegii de la General Media Group au refuzat surpriza JURNAL TV.

În cei 8 ani de activitate, postul nostru de televiziune a mers pentru prima oară în ospeţie la alte instituţii media. Mesajul pentru CCA


Agora


Diez

AGB

GMG

TV 8

Unimedia


Moldova 1

RTR

NTV


Pro TV

 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI