VIDEO

Zeci de pasageri ai cursei Roma-Chişinău, care urmau să plece încă ieri din capitala Italiei, au ajuns la destinaţie abia peste 20 de ore

Zeci de pasageri ai cursei Roma-Chişinău, care urmau să plece încă ieri din capitala Italiei, au ajuns la destinaţie abia peste 20 de ore
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 06.02.2018 19:23
În cazul transportatorilor moldoveni, o călătorie cu avionul poate dura cât una cu microbuzul. Zeci de pasageri ai cursei Roma-Chişinău, care urmau să plece încă ieri, la ora 15:30, din capitala Italiei, au ajuns la destinaţie abia peste 20 de ore. Asta după ce, potrivit reprezentanţilor Air Moldova, au fost descoperite probleme tehnice la aeronavă. Călătorii afirmă că, deşi iniţial li s-a spus că vor zbura în aceeaşi zi, cu întârziere, totuşi, după mai multe ore de aşteptare, au fost debarcaţi şi duşi în aeroport, iar apoi au fost anunţaţi că vor pleca a doua zi.

Rudele mai multor călători spun că au făcut aseară cale întoarsă de la aeroport, pentru a veni astăzi din nou.

Pasagerii cursei Roma-Chişinău spun că au fost îmbarcaţi şi apoi anunţaţi că avionul va decola cu întârziere din cauza unei probleme tehnice. Mai apoi, însă, au fost daţi jos din aeronavă şi duşi în aeroport, unde au fost îndemnaţi să aştepte.

Acestă femeie spune că a plecat în Italia în vacanţă şi avea un bilet tur-retur, dar pentru că nu dispunea de un cont bancar cu destui bani şi de o invitaţie, a fost întoarsă din drum. Mai mult, ea a rămas şi fără bagaj.

Reprezentanţii companiei de stat Air Moldova au declarat ieri că zborul a fost amânat întrucât avionul avea probleme tehnice.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI