VIDEO

Primarul PD din satul Viişoara face ce vrea în localitatea sa; Edilul l-ar fi ameninţat pe fiul unui băbat maltratat

Primarul PD din satul Viişoara face ce vrea în localitatea sa; Edilul l-ar fi ameninţat pe fiul unui băbat maltratat
Sursa: jurnal.md Foto: facebook/ Cătălin Bogdan 06.02.2018 19:07
E primar şi face ce vrea în satul său. Cătălin Bogdan, şeful administraţiei locale din Viişoara, raionul Glodeni, l-ar fi ameninţat pe fiul unui bărbat maltratat săptămâna trecută de către un vecin că dacă nu-l va ierta pe agresor, o va păţi rău. Primarul de Viişoara, ales pe listele Partidului Democrat, respinge acuzaţiile şi spune că nu a fost înţeles corect.

Ivan Spatari, fiul bărbatului agresat, care este stabilit în America, spune că ameninţările din partea primarului au venit la câteva zile după ce tatăl său a fost bătut cu bestialitate de către un vecin. Cătălin Bogdan i-ar fi spus să nu caute dreptate, pentru că nu o va găsi.

Săteanul bătăuş îşi recunoaşte fapta şi încearcă acum să potolească spiritele cu o... compensaţie bănească.

Primarul din Viişoara spune că ar fi încercat doar să aplaneze situaţia şi nicidecum nu a ameninţat pe cineva.

Acum, rudele bărbatului internat la Spitalul raional Glodeni doresc şi mai mult ca făptaşul să fie pedepsit pentru ce a făcut.

La sfârşitul săptămânii, un bărbat de 52 de ani, din satul Viişoara, raionul Glodeni, a ajuns la spital după ce a fost bătut cu bestialitate de către un vecin chiar în curtea casei sale. Bănuitul de 42 de ani a legat-o pe victimă şi a bătut-o cu pumnii şi picioarele. În prezent, făptaşul este cercetat penal şi ar putea să-şi petreacă următorii doi ani după gratii.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI