VIDEO

Cere soluţii care există deja: Silvia Radu învinuieşte şoferii de camioane, angajaţi ai firmelor de construcţii, de mizeria din oraş

Cere soluţii care există deja: Silvia Radu învinuieşte şoferii de camioane, angajaţi ai firmelor de construcţii, de mizeria din oraş
Sursa: jurnal.md Foto: adevarul.ro 13.02.2018 18:26
La Primăria capitalei continuă căutarea vinovaţilor pentru mizeria din oraş. De această dată, edilul interimar i-a vizat pe angajaţii firmelor de construcţii, în special pe şoferii de camioane. Potrivit Silviei Radu, anume ei ar împrăştia noroiul pe străzi. Ea uită însă de trotuare, care nu sunt mai curate decât carosabilul. Aşa-zisa soluţie cerută ieri de primarul interimar există de fapt de ceva timp şi antreprenorii din construcţii spun că respectă prevederile legislaţiei, iar oamenii de rând susţin că gropile din carosabil reprezintă o problemă mult mai mare.

Silvia Radu le-a cerut pretorilor să meargă în control pe şantierele de construcţii şi să se asigure că autovehiculele de mare tonaj sunt spălate înainte de a ieşi pe străzi.

Reprezentanţii unor preturi, care nu au vrut însă să facă declaraţii în faţa camerei, ne-au spus că nu este o noutate că vehiculele care ies de pe şantiere trebuie să fie curate. Iar angajaţii unor firme de construcţii susţin că respectă această regulă.

În acelaşi timp, locuitorii capitalei spun că autorităţile municipale ar trebui să fie preocupate în primul rând de reparaţia drumurilor.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei capitalei, Vadim Brânzaniuc, a confirmat că subiectul abordat la şedinţa de ieri a serviciilor municipale nu este o noutate şi că de două ori pe an, primăvara şi toamna, sunt emise dispoziţii privind asigurarea curăţeniei în oraş.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI