Împuşcături la Botanica: Doi angajaţi beţi ai unei companii de pază au tras cu pistolul într-un şofer şi pasagerul acestuia

Împuşcături la Botanica: Doi angajaţi beţi ai unei companii de pază au tras cu pistolul într-un şofer şi pasagerul acestuia
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 10.02.2018 12:23
Doi angajaţi ai unei companii particulare de pază au fost reţinuţi pentru 72 de ore, după ce unul dintre ei a tras dintr-un pistol pneumatic într-un şofer, dar şi în pasagerul acestuia. Incidentul a avut loc vineri seara, pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei. 

Fiind ambii în stare de ebrietate, cei doi au iniţiat un conflict cu şoferul care, trecând pe alături, l-a atins pe unul dintre ei cu oglinda automobilului. Unul dintre ei l-a împuşcat pe şoferul de 24 de ani, rănindu-l la umăr.

Apoi a tras şi în direcţia pasagerului, provocându-i o traumă în regiunea ochiului drept. Acesta a fost transportat la spitalul de urgenţă.

Conform evidenţelor oficiale, s-a stabilit că gardinaul care a tras focuri de armă nu figurează ca posesor de armă şi nu deţine armă de serviciu. Deşi activează deja de opt luni, acesta nu a trecut cursurile de pregătire iniţială pentru a activa în calitate de gardian.

A fost intentată o cauză penală, iar gardienii implicaţi în conflict urmează să fie concediaţi.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI