Datele studiul de audienţă TV realizat de IMAS în perioada 30 octombrie - 10 decembrie 2017, pe un eşantion naţional urban de 829 de persoane cu vârsta de 15 ani şi mai mult, arată că Ştirile Jurnal TV sunt cele mai urmărite în municipiul Chişinău.

Astfel, principalul buletin al zilei de la ora 19:00 este urmărit în medie de 16,4% dintre telespectatori. Posturile concurente care au principalele buletine la ora 20:00 şi 21:00 acumulează audienţe de 15,4% şi, respectiv, 13,1%.

Şi principalul talk-show politic de la Jurnal TV, „Cabinetul din Umbră”, îşi devansează concurentul direct, care are o emisiune similară, la fel, în ziua de joi. Cabinetul din Umbră a acumulat 12,5 la sută, cu un punct procentual mai mult decât proiectul concurent.

Şi la capitolul audienţei în prime-time, Jurnal TV se află în top, cedând doar în faţa unui post cu acoperire naţională. Astfel, Jurnal TV acumulează 11%, devansând alte posturi concurente, printre care posturi comerciale, televiziunea naţională, dar şi trei din cele patru posturi afiliate Partidului Democrat.