În cadrul acţiunilor de urmărire penală procurorii au stabilit că, în perioada anilor 2014 - 2016, contrar normelor legale, preşedintele raionului Dubăsari a dispus, în lipsa deciziei Consiliului raional, delegarea pentru participarea la o serie de întruniri peste hotarele Republicii Moldova a unor persoane cu funcţie de demnitate publică şi persoane publice din cadrul Consiliului raional Dubăsari, fiindu-le acoperite cheltuielile de deplasare din bugetul Consiliului în sumă de peste 83 mii lei.

Totodată, acesta încheiat cu mai multe firme contracte de achiziţionare a serviciilor de asistenţă juridică şi a diferitor bunuri în valoare de 479.000 de lei.

De asemenea, în mod ilegal a aprobat listele colaboratorilor Aparatului preşedintelui raionului, secţiilor, direcţiilor şi subdiviziunilor din subordinea Consiliului raional, care urmau să aibă acces permenent la secretul de stat, avizând achitarea plăţilor sub formă de sporuri la salariu de funcţie pentru acces la secrertul de stat.
 
Bănuitul a fost reţinut de procurorii anticorupţie pe Aeroportul Internaţional Chişinău, în momentul în care revenise de la odihnă din Turcia.