​Andrei Năstase şi Maia Sandu: „Aşteptăm în continuare de la conducerea televiziunii naţionale un răspuns clar la solicitarea noastră”

​Andrei Năstase şi Maia Sandu: „Aşteptăm în continuare de la conducerea televiziunii naţionale un răspuns clar la solicitarea noastră”
Sursa: jurnal.md Foto: privesc.md 23.09.2017 14:00
Liderii Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr şi  Partidului Acţiune şi Solidaritate au calificat drept neclar răspunsul conducerii televiziunii publice Moldova 1 la solicitarea de a acorda opoziţiei o oră de emisie pe săptămână.
 
„Aseară târziu am citit comunicatul televiziunii naţionale din care aflăm că solicitarea protestatarilor de acum o săptămână, prin care am cerut ora opoziţiei la televiziunea naţională, care există din banii cetăţenilor şi care trebuie să asigure o informare obiectivă şi echidistantă a tuturor telespectatorilor, nu a fost accceptată. Se fac nişte promisiuni vagi că vom fi invitaţi la anumite emisiuni şi se vorbeşte acolo de opoziţia extraparlamentară. Noi nu înţelegem ce anume au în vedere autorii acestui comunicat. Noi am vorbit despre o oră a opoziţiei, o oră la care să fie invitată opoziţia cu sprijin popular real”, a spus Maia Sandu.
 
„Ora opoziţiei înseamnă ora opoziţiei, dar nu tot felul de exerciţii de a lor elaborate şi desenate împreună cu guvernarea. Nu satisfice aşteptărilor oamenilor răspunsul TRM-ului”, a spus Andrei Năstase. 

„Cu încredere în oamenii şi viitorul ţării. Pe 1 octombrie, ne revedem la următoarea acţiune de protest. Pornim de lângă cinematograful Gaudeamus şi Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale. Guvernarea hibrid Plahotniuc-Dodon nu alege, batjocoreşte şi tânăr şi bătrân. Iar noi nu avem dreptul să cedăm! Împreună cu societatea deşteptată vom continua să luptăm pentru edificarea statului de drept şi a ţării în care să vrei să trăieşti”, a mai spus Andrei Năstase.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI