VIDEO

Familia tânărului de 21 de ani, accidentat de Gheorghe Papuc, îl acuză pe fostul demnitar de promisiuni false

Familia tânărului de 21 de ani, accidentat de Gheorghe Papuc, îl acuză pe fostul demnitar de promisiuni false
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 22.09.2017 17:40
Tatăl biciclistului de 21 de ani, care a fost accidentat acum două săptămâni de către ex-ministrul de Interne Gheorghe Papuc, aduce acuzaţii fostului demnitar şi soţiei acestuia. Bărbatul susţine că, după impact, cei doi i-ar fi promis să plătească toate serviciile medicale necesare pentru însănătoşirea fiului său, însă acest lucru nu s-a întâmplat.  

Tatăl tânărului accidentat în satul Palanca, raionul Ştefan Vodă, mai spune că urmează să-şi transfere feciorul de la Chişinău la spitalul raional şi că nu-şi permite să acopere cheltuielile de tratament, mai ales că deja este plin de datorii.

Am încercat să obţinem reacţia fostului ministru de Interne, dar telefonul mobil al acestuia a fost deconectat două zile la rând.

Procurorii spun că după producerea accidentului rutier a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă. Dacă va fi găsit vinovat, Gheorghe Papuc riscă de la trei la şapte ani de închisoare.

După impact, poliţiştii au declarat că fostul demnitar circula regulamentar atunci când biciclistul de 21 de ani i-ar fi ieşit brusc în faţă, dintr-o curte.

Amintim că Papuc a fost cercetat şi în dosarul 7 aprilie 2009. El a fost condamnat iniţial la patru ani de închisoare. Ulterior, însă, instanţa superioară l-a obligat să plătească doar o amendă de 20 de mii de lei. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI