Andrei Năstase a spus că Platforma Demnitate şi Adevăr îşi propune să ajungă la peste un milion de oameni din toate satele şi oraşele Republicii Moldova.

„Campania pe care am lansat-o acum o săptămână continuă. Campania un milion de mâini strânse din inimă este în desfăşurare. Membrii Platformei DA merg prin satele RM, se întâlnesc cu oamenii. Voi continua şi eu, împreună cu colegii din Biroul Politic, să merg în localităţile din ţară. Ne propunem să ajungem la peste un milion de cetăţeni, pentru a le duce adevărul. Vrem să ajungem la toate primăriile, în toate localităţile pentru a discuta cu oamenii. Vrem să aflăm care sunt problemele lor şi să găsim soluţii. Doar aşa o să reuşim în această luptă inegală cu o guvernare oligarhică”, a afirmat liderul Platformei DA, Andrei Năstase, în cadrul unei conferinţe de presă.

Secretarul general al Platformei DA, Chiril Moţpan, a anunţat că campania naţională „Un Milion de Mâini” se va desfăşura şi în străinătate, pentru a fi alături de moldovenii din Diasporă.

„Această campanie va continua şi în străinătate, în Diasporă. Este o campanie interesantă şi frumoasă. Ne-am convins de acest lucru la cea mai recentă întâlnire care a avut loc la Puhăceni”, a spus secretarul general al platformei DA, Chiril Moţpan.