VIDEO

O femeie din Ştefan Vodă s-a pomenit cu o groapă adâncă de câţiva metri chiar lângă casă

O femeie din Ştefan Vodă s-a pomenit cu o groapă adâncă de câţiva metri chiar lângă casă
Sursa: jurnal.md Foto: captură video 13.09.2017 18:53
Are o groapă adâncă de câţiva metri chiar lângă casă. În această situaţie s-a pomenit o femeie din satul Răscăieţi, raionul Ştefan Vodă, care spune că a cerut sprijinul autorităţilor locale, dar fără rezultat. De cealaltă parte, primarul satului respinge acuzaţiile şi susţine că, de fapt, a reacţionat imediat şi că i-ar fi acordat şi un ajutor material, însă femeia l-ar fi refuzat. 

Antonina Flocea povesteşte că la începutul acestei veri a observat în curtea sa un crater imens şi că s-a adresat imediat la primărie pentru ajutor, întrucât este bolnavă şi nu se poate descurca de una singură.

Totodată, femeia spune că după ce a anunţat autorităţile, a venit un inginer cadastral care urma să stabilească din ce cauză a apărut groapa. Doar că proprietara casei afirmă că acesta ar fi făcut estimările de mântuială.

Acum, locuitoarea din Răscăieţi se arată îngrijorată, întrucât în orice moment s-ar putea pomeni cu casa înghiţită de pământ.

Primarul localităţii, Zinaida Marin, respinge însă acuzaţiile. Ea a declarat că după ce a aflat despre această situaţie, a venit la faţa locului şi a încercat să caute soluţii.

La faţa locului au fost chemaţi şi geniştii. Potrivit ofiţerului de presă al Ministerului Apărării, Diana Grădinaru, specialiştii nu au găsit acolo niciun obiect explozibil. 

ULTIMELE ŞTIRI