VIDEO

Au muncit o vară fără salarii: Mai mulţi angajaţi ai unei firme azere care repară traseul Chişinău-Ungheni au ieşit la protest

Au muncit o vară fără salarii: Mai mulţi angajaţi ai unei firme azere care repară traseul Chişinău-Ungheni au ieşit la protest
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 11.09.2017 17:47
Au muncit toată vara pe degeaba. Mai mulţi angajaţi ai unei firme azere, care se ocupă de reparaţia unei porţiuni a traseului Chişinău - Ungheni, se plâng că nu şi-au primit lefurile de trei luni. Ajunşi în pragul disperării, muncitorii au protestat astăzi a treia zi consecutiv. Pe de altă parte, administraţia companiei de construcţii a promis că, până vineri, angajaţii îşi vor primi o parte din banii ce li se cuvin.

Firma azeră are peste 400 de angajaţi. Muncitorii se plâng că au ajuns la sapă de lemn, deoarece nu şi-au văzut salariile de la începutul verii. Ei spun că sunt nevoiţi să cumpere produse alimentare pe datorie şi tot pe datorie ajung la locul de muncă.

La rândul lor, reprezentanţii firmei azere au recunoscut că au datorii faţă de salariaţi, dar au promis că banii vor ajunge în conturile angajaţilor la sfârşitul săptămânii.

Nu este pentru prima dată când muncitorii acestei firme nu-şi primesc salariile la timp. Ei au protestat şi în luna mai a anului trecut. Atunci, angajaţii au fost nevoiţi să stea fără lefuri cinci luni. Oamenii spun că dacă şefii lor nu vor lua măsurile necesare, ei nu vor mai ieşi la muncă.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI