Atenţie! Ambasada Statului Israel în RM, cu sediul la Bucureşti, iniţiază lucrări de renovare a sediului

Atenţie! Ambasada Statului Israel în RM, cu sediul la Bucureşti, iniţiază lucrări de renovare a sediului
Sursa: jurnal.md Foto: anofm.md 08.08.2017 20:41
Ministerul de Externe informează cetăţenii că, începând cu 16 august, Ambasada Statului Israel în Republica Moldova, cu sediul la Bucureşti, va iniţia lucrări de renovare a sediului, care vor afecta activitatea Secţiei Consulare a misiunii diplomatice.

Pentru a beneficia de servicii consulare, moldovenii trebuie să se programeze în prealabil la numărul de telefon: +40 21 302 85 40.

Totodată, Secţia Consulară a Ambasadei Statului Israel la Kiev este la fel disponibilă pentru cetăţenii Republicii Moldova în vederea prestării serviciilor consulare, cu excepţia actelor notariale. Programarea prealabilă se face la numărul de telefon: +38 044 586 15 00.

Documentele expediate în adresa Ambasadei trebuie să fie însoţite de un plic cu înscrierea adresei de retur şi timbrul aferent aplicat.

Ambasada Statului Israel la Bucureşti este situată la adresa: Piaţa Unirii, Bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 1 Tronson 2+3, Sector 4, iar Ambasada Statului Israel la Kiev este situată la adresa: Bulevardul Lesi Ukrainky 34.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI